ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΟΜΕΡΟ «αντίο» από Σοάρες στους ΑΕΛίστες! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΟΜΕΡΟ «αντίο» από Σοάρες στους ΑΕΛίστες! –  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μάρκο Σοάρες, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φεϊρένσε Πορτογαλίας, αποχαιρέτησε τη Λεμεσιανή ομάδα και τους οπαδούς της, με το πιο κάτω μήνυμα που ανάρτησε στα social media.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ την ΑΕΛ για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια. Σε ευχαριστώ Κύπρος. Σας ευχαριστώ όλους.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή που δεν έχουν καμία εξήγηση, μπορείτε μόνο να τα αισθανθείτε στην καρδιά. Και αυτό που κάνατε για μένα, ήταν ένα από αυτά για τα οποία θέλω να σας πω ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Φεύγω από την ΑΕΛ, αλλά παίρνω το κίτρινο στην καρδιά μου και είμαι περήφανος, γιατί πάντα υπερασπιζόμασταν τη φανέλα με υπερηφάνεια και σεβασμό.

Θα είμαι οπαδός και θα τραγουδώ για την ομάδα από μακριά.

Θέλω όλοι να να ενωθούν γύρω από την ΑΕΛ, αφού ο σύλλογος είναι πάνω απ΄ όλα και αξίζει τον σεβασμό για την υπέροχη ιστορία του. Μη ντρέπεστε να δείξετε και να διδάξετε στους άλλους το απεριόριστο πάθος που έχετε για την ΑΕΛ.

Θύρα 3, είστε η δύναμη της ομάδας, ίσως δεν έχετε ιδέα πόσο, αλλά είστε σχεδόν σε θέση να κερδίσετε μόνοι σας ένα παιχνίδι, αφού μεταδίδετε στους παίκτες μία ανεξήγητη δύναμη.

Πάντα να είστε δίπλα στην ομάδα, κυρίως στις δύσκολες στιγμές, επειδή αυτές είναι οι στιγμές που σας χρειάζεται η ΑΕΛ και να είστε όλοι ενωμένοι.

Αν συμβεί αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΑΕΛ θα είναι πιο δυνατή και πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων της».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top