ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοινώνει τους παικταράδες και… συνεχίζει

Ανακοινώνει τους παικταράδες και… συνεχίζει

Σε χθεσινό του ρεπορτάζ στο ThemaSports, ο Πόλυς Χαραλάμπους αποκάλυψε ότι η διοίκηση του Απόλλωνα έκλεισε τρεις ποδοσφαιριστές, αριστερό μπακ, δεξί εξτρέμ και επιτελικό χαφ και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΤΡΙΠΛΟ χτύπημα! Τη Δευτέρα ανακοινώσεις…

Οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, όπως είναι λογικό, περιμένουν πως και πως τα… φιρμάνια, αφού τους συγκεκριμένους παίκτες τους ανέμεναν καιρό και οι επιλογές θα είναι κομβικές για τη νέα σεζόν, μιας και θα καλύψουν τα μεγάλα κενά των Ζάντερ, Γιάκολις και Ντα Σίλβα.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που θα δώσουν νέα δυναμική στον Απόλλωνα, ο οποίος με αυτές τις κινήσεις θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως τη νέα σεζόν, θα είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή του κυπρακού πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια.

Αυτές οι μεταγραφές πάντως δεν θα είναι οι τελευταίες, αφού οι «γαλάζιοι» αναμένεται να αποκτήσουν και παίκτες κάτω των 22 ετών για τον Κατάλογο Β΄, ενώ ανάλογα με την πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ, δεν αποκλείεται στην πορεία να υπάρξει αλλαγή στο μεταγραφικό πλάνο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top