Ξεκάθαρο μήνυμα Παλάλα – αντιδράσεις ΑΕΛιστών αλλά και… Respect

Ξεκάθαρο μήνυμα Παλάλα – αντιδράσεις ΑΕΛιστών αλλά και… Respect

Με μήνυμα του στο Facebook, ο άλλοτε αρχηγός της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ, Γιώργοις Παλάλας, εκφράζει για μία ακόμη φορά την αντίθεση του στη λεγόμενη «κάρτα οπαδού».

Η ανάρτηση του αυτή, προκάλεσε θετικά σχόλια από οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας που ασπάζονται τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά και διαφωνίες από ΑΕΛίστες έχουν αντίθετη γνώμη.

Δείτε το μήνυμα του:

«Η ΑΕΛ δεν ειναι αντικειμενο,ειναι ιδανικα.Οταν πας εναντια στα ιδανικα σου για να πας γηπεδο να την δεις τοτε δεν υπαρχει ΑΕΛ. ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ!!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE