ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, οι επαφές του Μουρίγιο και η απόφαση για Τομάς

Το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, οι επαφές του Μουρίγιο και η απόφαση για Τομάς

H προετοιμασία της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα συνεχίζεται κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και από τη Δευτέρα (09/07) θα ενσωματωθεί και ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή των «κιτρινοπράσινων», ο Μικέλ Γκονζάλεθ.

Πρόκειται ασφαλώς για το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο οποίος θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ και θα πιάσει αμέσως δουλειά, για να είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Σημειώνουμε ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Άντερ Μουρίγιο, συνεχίζει το ψάξιμο για δεξί μπακ, έχοντας ήδη εντοπίσει κάποιες πολύ καλές περιπτώσεις και έχει κάνει μάλιστα και τις σχετικές επαφές, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ψάχνει και για αμυντικό μέσο.

Στόχος του φυσικά, είναι η απόκτηση παικτών που θα έρθουν με προοπτική για να κάνουν τη διαφορά στη θέση τους, όπως για παράδειγμα ο Γκονζάλεθ, αν και γνωρίζει πολύ καλά πως όλοι κρίνονται στο γήπεδο και όχι από το βιογραφικό τους. Όμως, αλλιώς είναι να αποκτάς έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία (έμπειρος δεν σημαίνει απαραίτητα και μεγάλος σε ηλικία) και παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα και αλλιώς ένα… «λαχείο» με την ελπίδα να βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Η ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να φέρει εξελίξεις, ενώ θυμιζουμε ότι αναμένεται και η απόφαση του Ιραόλα για το μέλλον του Τομάς, που μόνο σίγουρο δεν είναι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top