Με 21 παίκτες στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ, ποιοι έμειναν εκτός (αποστολή)

Με 21 παίκτες στη Λιθουανία ο ΑΠΟΕΛ, ποιοι έμειναν εκτός (αποστολή)

Μετά το τέλος της σημερινής (08/07) προπόνησης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για τη Λιθουανία, η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Έμειναν εκτός ο τραυματίας Νσούε που έτσι κι αλλιώς δεν δηλώθηκε για τα ματς με τη Σούντουβα, ο Ζαχίντ λόγω ίωσης, αλλά και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κ. Μπαλταζάρ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει αύριο στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει την FK Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Αποστολή:

Βάτερμαν (GK), Ρομό (GK), Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Καζού, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Βινίσιους, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Νατέλ, Τάαμαρι, Σάλαϊ, Ντε Βινσέντι, Ποτέ, Ντελατόρε.

Νέα προπόνησης:

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησαν σήμερα οι Ζαχίντ και Νσούε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE