Συνελήφθησαν Γάλλοι στην Τουρκία – Τους θεωρούν ύποπτους για τρομοκρατία

Συνελήφθησαν Γάλλοι στην Τουρκία – Τους θεωρούν ύποπτους για τρομοκρατία

Υπό κράτηση 16 ανθρώπους στη νοτιανατολική Τουρκία έθεσαν οι αρχές στη χώρα, για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, την ώρα που μιας πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας ανέφερε ότι οι τρεις εκ των συλληφθέντων είναι γάλλοι υπήκοοι.

Οι 16 συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθησαν χθες εναντίον «στελεχών και συνεργατών» του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στην επαρχία Σιρνάκ, στο νοτιοανατολικό τμήμα, εξηγείται στην ανακοίνωση του κυβερνήτη της επαρχίας.

Το γραφείο του κυβερνήτη δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπηκοότητα των συλληφθέντων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE