ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: «Έφυγε» ο γιος του Κωστή Ευσταθίου – Συλλυπητήρια από τον Συλλούρη

ΚΥΠΡΟΣ: «Έφυγε» ο γιος του Κωστή Ευσταθίου – Συλλυπητήρια από τον Συλλούρη

Έφυγε από τη ζωή ο γιος του βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για τον χαμό του υιού του βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου.

Όπως αναφέρει ο κύριος Συλλούρης, πληροφορήθηκε με μεγάλη του θλίψη για τον θάνατο του γιου του κυρίου Ευσταθίου, ευχόμενος ο Θεός να δίνει δύναμη στον βουλευτή και την οικογένειά του, αυτή τη δύσκολη τους ώρα.

Παράλληλα ο κύριος Συλλούρης, αναφέρει πως «είμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι δίπλα του».

Με ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ «συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος του συναγωνιστή και βουλευτή του κόμματος Κωστή Ευσταθίου και της οικογένειάς του για το θάνατο του υιού του, Στυλιανού, που έχασε σήμερα τη μάχη που έδινε για τη ζωή σε νοσοκομείο της Γερμανίας».

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top