ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αυστραλία για εκδηλώσεις της ομογένειας για τις μαύρες επετείους ο Αβέρωφ

Στην Αυστραλία για εκδηλώσεις της ομογένειας για τις μαύρες επετείους ο Αβέρωφ

Επίσκεψη βουλευτή Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αυστραλία για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, βρίσκεται στο Σύδνεϋ μετά από πρόσκληση της Παναυστραλιανής Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΑΣΕΚΑ) και της Κυπριακής Κοινότητας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, για να εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις καθιερωμένες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Κυπριακή Παροικία για τις μαύρες επετείους του Ιουλίου 1974 στο Σύδνεϋ, την Αδελαϊδα, την Βρισβάνη και τη Μελβούρνη.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Σύδνεϋ, ο κ. Νεοφύτου είχε την Παρασκευή 13/07 συνάντηση με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Απολλωνιάδος, κ. Σεραφείμ, στον οποίο μετέφερε τους, εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ανταλλάγηκαν απόψεις για τις  προοπτικές και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν Κύπρος και Ελλάδα, στον οικονομικό κυρίως τομέα, ενώ ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε τον Θεοφιλέστατο, για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στον Ελληνισμό της διασποράς.

Το Σάββατο 14/07, ο κ. Νεοφύτου θα επισκεφθεί το οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας (ΝΝΟ), όπου θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη με εκπροσώπους των Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης. Στη συνέχεια, θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμή του η Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΣΕΚΑ) ΝΝΟ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top