ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Στήνουν» ξεχωριστό πάρτι για την συναυλία του Dj Snake

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Στήνουν» ξεχωριστό πάρτι για την συναυλία του Dj Snake

Πολίτες της Λάρνακας, δούλεψαν εθελοντικά για να παρουσιάσουν κάτι δικό τους, στην συναυλία του παγκόσμια γνωστού, Dj Snake που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2018. 

Συγκεκριμένα, Λαρνακείς με το σύνθημα «η Λάρνακα χορεύει», επέλεξαν να προβάλουν λίγο από την πόλη τους, οργανώνοντας ένα χορευτικό σόου σε ρυθμούς Μagentariddim.   

Στο σόου, συμμετείχαν, ο χορογράφος Mariam Michaelidou και η σχολή Alma Dance Studio- Mάριαμ Μιχαηλίδου, οι χορευτές/τριες Emily Ioannou, Alexia Kaloude, Ελάϊνα Χρίστου, Doros Bodourof, Haris Bodurof και Νικόλας Πλωμαρίτης και η σχολή χορού State Of Dance.  Επίσης, ο χορογράφο Pavlos Lazarou Kertepene, οι χορευτές/τριες Ιωσηφίνα Αναστάση, Maria Efstathiadou, Kakia Kofterou Christodoulou, Ειρήνη Στυλιανού, Παρασκευάς Θεόση και Μαρία Αναστασιάδου με την χορογράφο Polina Stamboli και την σχολή Level DanceStudio.     

Επιπλέον, οι χορευτές/τριές Kiri Cleovoulou και Nikos Kiourtzides με την χορογράφο Άντρια Χρίστου και οι χορευτές/τριές Εβελίνα Χαραλάμπους, Στέφανη Χαραλάμπους και Κωνσταντίνο Καραπίτα.

Για όλους τους πιο πάνω, εκφράζονται ευχαριστίες για την εθελοντική τους δουλειά.

Τίποτα όμως δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς την τεχνική και οπτικοακουστική βοήθεια του Yiorgos Doukanaris και της Ariana V. Zakou απο το Tehnon Horos Productions

Συντονιστής της όλης προσπάθειας για προβολή της Λάρνακας, είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης, Μάριος Κουκουμάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top