ΠΑΦΟΣ: Κλοπή πίνακα από οικία - Αξία και λεπτομέρειες

ΠΑΦΟΣ: Κλοπή πίνακα από οικία - Αξία και λεπτομέρειες

Έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για την υπόθεση κλοπής πίνακα αξίας 3 χιλ. ευρώ από κατοικία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 20.2.2018 και 16.7.2018 καταγγέλθηκε από γυναίκα που διατηρεί σπίτι στην Πάφο και διαμένει μόνιμα στην Αγγλία ότι από το σαλόνι της κατοικίας της κλάπηκε ένας πίνακας ζωγραφικής, αξίας 3.000 ευρώ.

Ο πίνακας απεικονίζει ένα άλογο που κρατάει μία κοπέλα.

Η ιδιοκτήτρια της κατοικίας όλο αυτό το διάστημα απουσίαζε στο εξωτερικό, ενώ από την οικία της δεν έλειπε οτιδήποτε άλλο, όπως ανέφερε στην Αστυνομία.

Στη σκηνή έφτασαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. 

Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE