Αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 Κύπρου ύστερα από 11 χρόνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 Κύπρου ύστερα από 11 χρόνια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

''11 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1 στην καρδιά και το μυαλό μου έχω μόνο τις όμορφες στιγμές'' έγραψε η Κύπρια δημοσιογράφος στα social media θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το κανάλι του Στροβόλου.

Ο λόγος για την μάχιμη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 Κύπρου Στέλλα Κοκκίνου.

Η Στέλλα Κοκκίνου με ένα μήνυμά της στα social media αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΑΝΤ1 Κύπρου.

Τα λόγια της κατάμεστα στο συναίσθημα: ''Ενας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει, έτσι ειναι η ζωή. 11 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1 στην καρδιά και το μυαλό μου έχω μόνο τις όμορφες στιγμές. 11 χρόνια εμπειρίες, γνώση, φίλοι, περιπέτειες. Θα εισαι πάντα στην καρδιά μου Αντ1''. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE