Κακά ΜΑΝΤΑΤΑ για Κατελάρη – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Κακά ΜΑΝΤΑΤΑ για Κατελάρη – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Χάνει την προετοιμασία ο Φάνος Κατελάρης λόγω ενός χρόνιου προβλήματος στο πέλμα.

Ο Κύπριος αμυντικός που έμεινε εκτός στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της Ομόνοιας ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα του ποδιού. Mετά από τις ιατρικές εξετάσεις και MRI διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σημείο που τον ταλαιπώρησε ξανά στο παρελθόν.

Ο Κατελάρης αναμένεται να μεταβεί στο εξωτερικό για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό και η Ομόνοια μαζί με τον παίκτη ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να χάσει το σημαντικό μέρος (αν όχι όλη) της προετοιμασίας καθώς θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες (αναμένεται η ακριβής γνωμάτευση για το διάστημα απουσίας του).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE