Γυναίκα πήρε στο κυνήγι τον επιδειξία και τον μαχαίρωσε

Γυναίκα πήρε στο κυνήγι τον επιδειξία και τον μαχαίρωσε

Σε περιπέτειες μπήκε μια γυναίκα από την πόλη του Ρέντλαντς (130 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες), η οποία στις 10 Ιουλίου μαχαίρωσε έναν επιδειξία που λίγο νωρίτερα της είχε επιτεθεί.

Η 51χρονη Σίνθια Κριστίν Μολίνα συνελήφθη την επόμενη μέρα του περιστατικού, έπειτα από καταγγελία του επιδειξία, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να αναφέρει στην αστυνομία τι ακριβώς είχε προηγηθεί της επίθεσης.

Το συμβάν έλαβε χώρα κοντά σε πάρκο της πόλης και τώρα η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση με φονικό όπλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος του Ρέντλαντς ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν δημοσιοποιήθηκαν, ανέφερε πως «περπατούσα όταν μια γυναίκα ήρθε από πίσω και με κάρφωσε αρκετές φορές στην πλάτη».

Τα τραύματα στο χέρι και στην πλάτη ήταν επιφανειακά και ο άνδρας βγήκε την ίδια μέρα από το νοσοκομείο.

Αργότερα, κατά την απολογία του, αποκάλυψε ότι πριν δεχθεί την επίθεση είχε επιδείξει τα γεννητικά του όργανα στη γυναίκα.

Οι αρχές πρότειναν στο γραφείο εισαγγελέα του Σαν Μπερναρντίνο ότι θα πρέπει να του απαγγελθεί κατηγορία για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

 

 

 

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE