ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γέμισε νερό το οδόστρωμα από σπασμένες σωλήνες – Επικίνδυνη κατάσταση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Γέμισε νερό το οδόστρωμα από σπασμένες σωλήνες – Επικίνδυνη κατάσταση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (18/7), όταν όχημα ανατράπηκε λόγω νερού και χαλικιών που είχαν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα.  

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ευτυχώς ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κατάφερε να εξέλθει από αυτό μόνος, δεν τραυματίστηκε.

Ωστόσο, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην γνωστή σελίδα του Facebook, ‘Cy Police Check Point’, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως η αιτία που προκάλεσε το τροχαίο ήταν η συσσώρευση  όγκου νερού καθώς και χαλίκια.

Το οδόστρωμα, φαίνεται να βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση  λόγω σωλήνων που είχαν σπάσει.

Όπως διαπιστώνεται, στο σημείο υπήρχε ελέχιστος φωτισμός του δρόμου και οι οδηγοί διέτρεξαν άμεσο κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.