ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άσχημη παρουσία, οδυνηρός αποκλεισμός….

Άσχημη παρουσία, οδυνηρός αποκλεισμός….

Η Ανόρθωση δέχτηκε την ήττα με 1-0 και έμεινε εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Το συνολικό σκορ και των δυο παιχνιδιών ήταν 2-2 αλλά οι Αλβανοί πήραν την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας τέρμα που πέτυχαν στην Κύπρο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης μπήκε στο 88’ από την όμορφη κεφαλιά του Ουζούνι.

Σε ένα πολύ φτωχό παιχνίδι όσο από ποιότητα όσο και από ευκαιρίες η Ανόρθωση είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας στον αγώνα χωρίς όμως να μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Απέναντι της είχε ένα αντίπαλο όπου μοναδικός στόχος στο παιχνίδι ήταν να κρατήσει το μηδέν παθητικό στην άμυνα και αν καταφέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τέρμα μέσο στημένης μπάλας η αντεπίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν τόσο φτωχό που η πρώτη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 42’ με την φάση του Σισέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός έβαλε όμορφα το σώμα του μέσα στην περιοχή γυρίζοντας στην μπάλα στο δεξί του πόδι και πιάνοντας ένα εντυπωσιακό σουτ. Το σουτ του Σισέ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Λάτσι, Σελμάνι να κάνει μια φοβερή απόκρουση και να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Μέτριο έως κακό το πρώτο μισό του παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε και αρκετά. Οι ομάδες ναι μεν ήταν πιο κινητικές αλλά χωρίς την μεγάλη φάση στον αγώνα. Η πρώτη τελική για την Λάτσι αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε στο 58’ με το σουτ σκόρερ Ουζούνι όπου απέκρουσε εύκολα ο Φελγκέιρας. Η Ανόρθωση ήρθε κοντά στην επίτευξη του γκολ μετά από κόρνερ. Ο Σίλντενφελντ προσπάθησε να σουτάρει την μπάλα μπροστά από το τέρμα αλλά έπιασε αέρα και έτσι η προϋπόθεση πήγε χαμένη. Η φάση η οποία έκρινε τον αγώνα έμελλε να γίνει στο 88’ λεπτό. Μια οργανωμένη επίθεση των Αλβανών από τα αριστερά. Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λάτσι έκανε την σέντρα στον Ουζούνι, ο οποίος με εκπληκτική κεφαλιά έγραψε το 1-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Η Ανόρθωση έκανε την ύστατη προσπάθεια να βάλει το τέρμα της ισοφάρισης και έφτασε πολύ κοντά όμως ο βοηθός ακύρωσε το τέρμα καταλογίζοντας φάουλ στον Κατσαράβα. Όλα έγιναν μέσα στην περιοχή της Λάτσι με τον Ντούρις να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. Πριν όμως η μπάλα φτάσει στα πόδια του Ντούρις ο Νίκα Κατσαράβα έσπρωξε αντικανονικά τον αμυντικό της Λάτσι και έτσι η φάση σταμάτησε εκεί.

Σε ένα πολύ άσχημο ποιοτικά παιχνίδι και αρκετά φτωχό σε φάσεις η Ανόρθωση κατάφερε να χάσει και να αποχαιρετήσει πρόωρα την διοργάνωση. Ένας αποκλεισμός σοκ για την ‘κυρία’ που δεν τον περίμενε κανείς. Μια Ανόρθωση που σε καμία περίπτωση του αγώνα δεν ζήτησε κάτι περισσότερο, προσπαθώντας να διαφυλάξει το σκορ του πρώτου αγώνα.α

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top