Τραγικό τέλος: Νεκρή η μάνα και το ενός έτους μωρό της που αγνοούνταν στον Έβρο

Τραγικό τέλος: Νεκρή η μάνα και το ενός έτους μωρό της που αγνοούνταν στον Έβρο

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την τουρκική πλευρά, στην υπόθεση της μητέρας και των τριών παιδιών που αγνοούνταν από την Πέμπτη (19/7) στον Έβρο.

Όπως ανακοινώνουν τα τουρκικά μέσα, η μητέρα Χατιτζέ Ακτσαμπάι, ετών 36 και το μικρότερο από τα παιδιά, ο μικρός Μπεκίρ Αράς, ενός έτους, ανασύρθηκαν νεκροί από τα νερά του ποταμού.
 
Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Αδριανούπολης, οι έρευνες γύρω από την πέτρινη γέφυρα της Κασταμονής συνεχίζονται για την εύρεση του επτάχρονου Μπεκίρ Αράς και του μικρότερου αδερφού του, Μεσούτ πέντε ετών. 

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Θουρίου. Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι. Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.
 
protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: «Εποικοδομητικός» διάλογος, χωρίς επίτευξη συμφωνίας για εκεχειρία στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισαν «εποικοδομητική» τη συνάντηση που είχαν στην Αλάσκα, παρότι δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE