H ανανέωση του συμβολαίου τον «σώζει» από τον… στρατό!

H ανανέωση του συμβολαίου τον «σώζει» από τον… στρατό!

Η Τότεναμ ανανέωσε ως το 2023 την συνεργασία της με τον Χέουνγκ-Μινγκ Σον και αυτό αναμένεται να έχει ένα επιπλέον όφελος για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό.

Ο Σον θα αναχωρήσει τον ερχόμενο μήνα για την Ινδονησία προκειμένου να συμμετάσχει στους Ασιατικούς Αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αυτή η κίνηση πιθανώς να λειτουργήσει προς όφελος του επιθετικού των «πετεινών», καθώς μια ενδεχόμενη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Αγώνες θα του παρέχει την απαλλαγή από την υποχρεωτική στρατιωτική του θητεία, διάρκειας δυο ετών.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE