Προσγειωμένος ο κόουτς της Φλόρα – «Θα παίξουμε αμυντικά – Ίσως λειτουργήσει υπέρ μας αν…» ΒΙΝΤΕΟ

Προσγειωμένος ο κόουτς της Φλόρα – «Θα παίξουμε αμυντικά – Ίσως λειτουργήσει υπέρ μας αν…» ΒΙΝΤΕΟ

Ο προπονητής της Φλόρα Ταλίν, Γιούργκεν Χεν μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν το αυριανό (26/7) παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Στο πάνελ μαζί του και ο ποδοσφαιριστής των Εσθονών, Gert Kams

Οι δηλώσεις του:

Γνωρίζουμε αρκετά το ΑΠΟΕΛ ότι είναι δυνατή ομάδα και τι έχει κάνει στην Ευρώπη»

«Γνωρίζουμε ότι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή με ένα δυνατό αντίπαλο όμως θα το παλέψουμε. Θα κατεβούμε αμυντικά όμως αν το ΑΠΟΕΛ μας δώσει χώρο θα το εκμεταλλευτούμε με αντεπιθέσεις»

«Ο καιρός θα παίξει ρόλο για αυτό ήρθαμε και νωρίτερα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι με τόσο κόσμο όμως ίσως αυτό λειτουργήσει υπέρ μας αν ξεκινήσουμε καλά»

«Θα προσπαθήσουμε να μην επικεντρωθούμε μόνο σε ένα παίκτη γιατί αυτός μπορεί να αντικατασταθεί σε οποιαδήποτε στιγμή»

«Είναι δύσκολο να πούμε για ποιο επίπεδο βρίσκεται το επίπεδο στη χώρα μας, όμως πριν λίγα χρόνια είχαμε ομάδα που έφτασε μέχρι τον Γ΄Προκριματικό»

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE