ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Πέραν των 6 βαθμών κελσίου πέφτει η θερμοκρασία. Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (26/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Το απόγευµα, όµως, αναµένεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί, στα ανατολικά, µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια, θα καταστούν ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά τοπικά στα νότια µέχρι ταραγµένη, αργά το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναµένεται χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (27/7), το Σάββατο (28/7) και την Κυριακή (29/7) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Παρασκευή, για να κυµανθεί, στα παράλια και στα ορεινά, γενικά γύρω στις µέσες τιµές, ενώ στο εσωτερικό λίγο κάτω από τις µέσες τιµές.

Μέχρι την Κυριακή η θερµοκρασία αναµένεται να φτάσει και στο εσωτερικό τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top