ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στις πυρόπληκτες περιοχές ο Δήμαρχος Γερίου

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Στις πυρόπληκτες περιοχές ο Δήμαρχος Γερίου

Τις πυρόπληκτες περιοχές στην Αττική επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση του Δήμου Γερίου και του κυπριακού λαού.

Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Παπαλαζάρου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνού, καθώς και με τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαραθώνα Πηνελόπη Μικελοπούλου και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μαραθώνα.

Κατά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Ραφήνας, ο κ. Παπαλαζάρου ενημερώθηκε από τον κ. Μπουρνού για τις «βιβλικές» καταστροφές που υπέστη η Ραφήνα και για τον τραγικό απολογισμό των νεκρών. Επιπλέον, ο κ. Μπουρνούς τόνισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Δήμο Ραφήνας και τις ελληνικές Αρχές για την αντιμετώπιση των συνεπειών της τραγωδίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαλαζάρου ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του Δήμου του για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ρουχισμού και φαρμάκων, μετά από έκκληση στους δημότες Γερίου, ενώ επίσης αναφέρθηκε στην τεράστια κινητοποίηση όλων των πολιτών της Επαρχίας Λευκωσίας, καθώς και ιδιωτικών εταιρειών κι οργανισμών. Ο κ. Μπουρνούς εξέφρασε τις ευχαριστίες και τη συγκίνησή του για την αλληλεγγύη του κυπριακού λαού, ενώ ανέφερε ότι η διαδικασία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης έχει ολοκληρωθεί, επισημαίνοντας ότι οι ανάγκες αυτή τη στιγμή είναι σε χρήματα.

Ακολούθως, ο κ. Παπαλαζάρου είχε συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαραθώνα Πηνελόπη Μικελοπούλου, η οποία τον ενημέρωσε για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε όλη την περιοχή. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαραθώνα, οι οποίοι επίσης εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για τη συμπαράσταση που έχουν λάβει από το Δήμο Γερίου.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Γερίου επισκέφθηκε πυρόπληκτες περιοχές, αντικρίζοντας, όπως είπε, συγκλονιστικές εικόνες της καταστροφής. Επιπλέον, ο κ. Παπαλαζάρου επισκέφθηκε τον χώρο στον οποίο το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου καθώς και άλλα συνδικάτα της Αττικής συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, ενώ συνομίλησε και με τους εθελοντές.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top