ΠΑΙΔΕΙΑ: Έκανε το πρώτο βήμα το Υπουργείο

ΠΑΙΔΕΙΑ: Έκανε το πρώτο βήμα το Υπουργείο

Αναστέλλει τις τοποθετήσεις-μετακινήσεις των Εκπαιδευτικών για τη Μέση Εκπαίδευση το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Μετά τη συμφωνία για έναρξη εντατικού διαλόγου από τη Δευτέρα (30/7), το ΥΠΠ, έκανε γνωστή την αναστολή των τοποθετήσεων-μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Yπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στα πλαίσια της έναρξης του διαλόγου με τις Eκπαιδευτικές Oργανώσεις για εξορθολογισμό του Δημόσιου Σχολείου ως ένδειξη καλής θέλησης, ανακοινώνει ότι αναστέλλει την ισχύ των Tοποθετήσεων – Mετακινήσεων των Eκπαιδευτικών για τη Mέση Eκπαίδευση (http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp7782), που αναρτήθηκαν την Παρασκευή (27/7), για μία τουλάχιστον βδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE