ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα φιλική νίκη για την ΑΕΛ

Νέα φιλική νίκη για την ΑΕΛ

Η ΑΕΛ πήρε φιλική νίκη επί της Αλβανικής Καστριότη με σκορ 2-1. Η ομάδα της Λεμεσού σε ακόμη ένα φιλικό πήρε την νίκη με σκόρερ του Τεσέιρα στο 38’ και Ζστραβκόβσκι στο 79’.

Σε ένα ήσυχο φιλικό για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά αρκετούς ποδοσφαιριστές, για να γνωρίζει τον βαθμό ετοιμότητας τους και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα της ΑΕΛ πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας και περισσότερη κινητικότητα. Κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τεσέιρα στο 38’, όπου ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο αλλά με λιγοστές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Οι Αλβανοί κατάφεραν να σκοράρουν στο 60’ και να ισοφαρίσουν το τέρμα του Τεσέιρα. Στην συνέχεια του φιλιού άρχισαν να γίνονται αρκετές αλλαγές από τον Κέρκεζ. Πέρασε μια ολόκληρη εντεκάδα στο 70’ του φιλικού. Τα φρέσκα πόδια έφεραν και το νικητήριο τέρμα στην αναμέτρηση. Στο 79’ ο Ζτραβκόβσκι   έκανε το 2-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ του φιλικού.

Οι πρώτοι έντεκα του Κέρκεζ για το φιλικό ήταν:

Πρόσεκ, Χ. Κυριάκιου, Α. Τεσέϊρα, Τζούνιορ, Αβραάμ, Φιντέλης, Γερολέμου, Σίλβα, Μ. Ηλία, Μπενίτεθ, Χουράδο.

Στο 70’ του φιλιού ο κόουτς της ΑΕΛ πέρασε στο παιχνίδι τους Κεραυνός , Σ. Παντελή, Λαφράνς, Ράσο, Γουίλερ, Ζτραβκόβσκι, Αντάμοβιτς, Ντα Σίλβα, Μαρκόσκι, Κ. Μιχαηλίδης, Μυτίδης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top