ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άτυχος ο Άντονι Γεωργίου! Τι έγινε στο Τότεναμ – Μπαρτσελόνα

Άτυχος ο Άντονι Γεωργίου! Τι έγινε στο Τότεναμ – Μπαρτσελόνα

Στο διεθνές τουρνουά όπου συμμετέχουν Τότεναμ και Μπαρτσελόνα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το μεταξύ τους παιχνίδι το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε 2-2 και οδηγήθηκε στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί κέρδισε η Μπαρτσελόνα με 5-3, μιας και ο ΑγγλοΚύπριος ποδοσφαιριστής των «πετεινών», Άντονι Γεωργίου, αστόχησε στο πέναλτι.

 

Στο παιχνίδι, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου με 2-0, με τα γκολ των Munir El Haddadi στο 15ο και Arthur Henrique 29ο λεπτό.

Η Τότεναμ αντίδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε ένα δίλεπτο.  Στο 73ο λεπτό ο Son Heung-min μείωσε σε 2-1, ενώ στο 75΄ ο Nkoudou Georges-kevin έκανε το 2-2, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στη διαδικασία των πέναλτι η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε πρώτη κάνοντας το 1-0 με τον Palencia
Sergi. Ο Son Heung-min έκανε το 1-1.  Προβάδισμα για την «Μπάρτσα» με το εύστοχο πέναλτι του Ruiz Abel και 2-2 από τον Davies Ben.  Ο Monchu Ramon έκανε το 3-2 για την Μπαρτσελόνα.  Ακολούθησε το πέναλτι του Άντονι Γεωργίου όπου αστόχησε.  Ο Puig Ricard έκανε το 4-2, ο Sanchez Davinson το 4-3 και το τελευταίο πέναλτι της Μπαρτσελόνα ήταν εύστοχο από τον Malcolm Filipe.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top