ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πώς έσκασε η «βόμβα» Τοροσίδη

Πώς έσκασε η «βόμβα» Τοροσίδη

Έπειτα από 5,5 χρόνια ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έχοντας φορέσει τις φανέλες της Ρόμα και της Μπολόνια.

Το όνομα του διεθνούς αμυντικού και αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας είχε «παίξει» στις αρχές του καλοκαιριού, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο εκείνη την περίοδο.

Πέρασαν οι μέρες και δεν είχε ακουστεί κάτι μέχρι χθες το πρωί, όταν επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες για πιθανή επιστροφή του «Τόρο» στον Ολυμπιακό.

Ο 33χρονος σήμερα Τοροσίδης έρχεται για να βοηθήσει στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια, εκτός από την αγωνιστική του χρησιμότητα, και να αποτελέσει τον ηγέτη μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην ομάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής άσος θα μπορούσε να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας, και του γεγονότος πως μπορεί να προσφέρει χρήσιμες λύσεις από χαφ μέχρι… επιθετικός για τις ανάγκες της ομάδας. Είναι αυτό που λέμε ένα «πολυεργαλείο» στη διάθεση του προπονητή του.

Μάλιστα, ο παίκτης φέρεται να έφτασε στην Αθήνα την Παρασκευή το βράδυ, να υποβλήθηκε το Σάββατο το πρωί στις απαραίτητες εξετάσεις και έτσι έγινε η ανακοίνωση, αφού τα βρήκε σχεδόν αμέσως με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top