Απεγνωσμένη κλήση: Ξύπνησε και βρήκε ένα πύθωνα τυλιγμένο στο κρεβάτι της

Απεγνωσμένη κλήση: Ξύπνησε και βρήκε ένα πύθωνα τυλιγμένο στο κρεβάτι της

Τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της έζησε νεαρή γυναίκα, όταν ξύπνησε και βρήκε στο κρεβάτι της ένα πύθωνα τριών ποδιών!

Μόλις έκανε τη συγκλονιστική ανακάλυψη, η νεαρή κάλεσε αμέσως την RSPCA να μεταβούν στο διαμέρισμα της στο Kensington του δυτικού Λονδίνου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους υπάλληλους που έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ο πύθωνας ήταν κουλουριασμένος δίπλα της καθώς εκείνη κοιμόταν.

Με το που έφτασε στη σκηνή το RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), δεν βρήκε το ερπετό στον χώρο, καθώς εκείνο είχε φύγει.

Η τρομοκρατημένη ένοικος του διαμερίσματος, πετάχτηκε από το κρεβάτι της και έκλεισε πίσω της την πόρτα του υπνοδωματίου για να κρατήσει εντός του το φίδι, έως ότου φτάσουν στο σημείο οι υπάλληλοι της RSPCA, με το ερπετό ωστόσο να καταφέρνει να αποδράσει.

Μέλη της RSPCA, άφησαν στη νεαρή τα στοιχεία τους για να τους καλέσει άμεσα, την επόμενη φορά που θα συναντούσε το φίδι μήκος τριών ποδιών.

Φίδι το οποίο «συνελήφθη» το επόμενο βράδυ μέσα στον διάδρομο της πολυκατοικίας, με τους αρμόδιους να εικάζουν πως πρόκειται για κατοικίδιο που έφυγε από το σπίτι όπου φιλοξενείτο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE