Ινδονησία: Τουλάχιστον 14 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 6,4 βαθμών

Ινδονησία: Τουλάχιστον 14 οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό 6,4 βαθμών

Τουλάχιστον 14 είναι οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών που έπληξε την τουριστική νήσο Λομπόκ της Ινδονησίας, ενώ οι χωρικοί της περιοχής εγκατέλειψαν τις οικίες τους κι έφυγαν προς τους ανοιχτούς χώρους της περιοχής, προκειμένου να γλιτώσουν από ενδεχόμενη κατάρρευση των σπιτιών.

Από τον σεισμό, τραυματίστηκαν 162 άνθρωποι, καθώς αυτός έγινε νωρίς το πρωί, με τους περισσότερους κατοίκους της περιοχής, να βρίσκονται στα κρεβάτια τους.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE