ΠΑΦΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση 32χρονος ποδηλάτης – Δεν έφερε κράνος

ΠΑΦΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση 32χρονος ποδηλάτης – Δεν έφερε κράνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 29/07, στην Πάφο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 32χρονου ποδηλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 29/07, γύρω στις 10:20, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ποδηλάτης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στον παλαιό δρόμο κοντά στην Τίμη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 32χρονος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μετάβασή του στο Γενικό Λευκωσίας.

Όπως μας λέχθηκε ο άτυχος άνδρας φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, καθώς εκ πρώτης όψεως, φέρεται να μην φορούσε το προστατευτικό του κράνος.

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE