ΠΑΙΔΕΙΑ: Εγκαίνια στον εφ’ όλης της ύλης διάλογο – Στόχος και κινήσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ: Εγκαίνια στον εφ’ όλης της ύλης διάλογο – Στόχος και κινήσεις

Εντατικό διάλογο εγκαινιάζουν τη Δευτέρα (30/7), Υπουργός Παιδείας και εκπαιδευτικές οργανώσεις, με στόχο να επιλυθούν οι διαφορές μεταξύ των δυο πλευρών και να αρχίσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.

Ο διάλογος, όπως έχει συμφωνηθεί στη σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής (27/7) υπό τον πρόεδρο Αναστασιάδη, θα είναι εντατικός και θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Θα συζητηθούν όλα τα θέματα συμπεριλαμβανομένων και των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, οι οποίες προκάλεσαν τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών.

Στόχος της Κυβέρνησης είναι να υπάρξει εξορθολογισμός των δαπανών στην Παιδεία.

Σε ένδειξη καλής θέλησης το Υπουργείο Παιδείας αναστέλλει για τουλάχιστον μία εβδομάδα τις τελευταίες μετακινήσεις των εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι μετά την ολοκλήρωση του διαλόγου, θα επανεξετάσουν την απόφαση για λήψη απεργιακών μέτρων στη νέα σχολική χρονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE