ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινημένοι από την κινητοποίηση των Κυπρίων για την Ελλάδα δήλωσαν Βίσση και Ρέμος

Συγκινημένοι από την κινητοποίηση των Κυπρίων για την Ελλάδα δήλωσαν Βίσση και Ρέμος

Συγκινημένοι από την κινητοποίηση των Κυπρίων και των κυπριακών ΜΜΕ να ενώσουν δυνάμεις για ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Ελλάδα, δήλωσαν οι δημοφιλείς τραγουδιστές Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος.

 
Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος, που συμμετέχουν στην αποψινή εκδήλωση των κυπριακών ΜΜΕ, #StandΒyGreece, στον δημόσιο κήπο στη Λευκωσία, έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδη.
 
«Είμαστε ιδιαιτέρως συγκινημένοι και περήφανοι που η Κύπρος κάνει μια τέτοια κίνηση, τα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος, όλοι. Το νησί μου είναι σπουδαίο νησί», ανέφερε η Άννα Βίσση, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.
 
Από την πλευρά του, ο κ. Ρέμος είπε, μεταξύ άλλων, ότι νοιώθει «ευλογημένος που η Κύπρος, όλοι οι Κύπριοι, ο Πρόεδρος, τα ΜΜΕ συσπειρωθήκαν με όλο τον κόσμο για να δώσουν μια τεράστια βοήθεια σε έναν τόπο που χρειάζεται πολλή αγάπη και στήριξη. Και εσείς τα προσφέρετε απλόχερα όλα αυτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ως Έλληνας και στέκομαι προσοχή μπροστά στη μεγάλη σας αγάπη».

Οι δύο καλλιτέχνες είπαν πως το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα με τους άστεγους, μετά τις πυρκαγιές, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, σημειώνοντας ότι θα χρειαστεί μεγάλη ανοικοδόμηση, ενώ αναφέρθηκαν στον ανείπωτο πόνο δεκάδων οικογενειών που έχασαν οικείους στις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τέλος, ευχήθηκαν αυτή να ήταν η τελευταία κακή στιγμή για την Ελλάδα και παρότρυναν τις Αρχές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, να λάβουν προληπτικά μέτρα προς αποφυγήν τέτοιων τραγικών καταστάσεων στο μέλλον.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top