ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη καταγγελία! Τους πώλησε το σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη καταγγελία! Τους πώλησε το σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν

Στη σύλληψη 37χρονου, κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε το Σάββατο 04/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 37χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 27 Ιουλίου 2018, από μόνιμο κάτοικο εξωτερικού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κατοικία που διατηρεί στην επαρχία Λεμεσού, μεταβιβάστηκε σε άλλο πρόσωπο, χωρίς ο ίδιος να έχει προβεί σε οποιαδήποτε πώλησή της.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι η οικία μεταβιβάστηκε στον 37χρονο, με τη χρήση ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι πλαστό.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.