ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαία σύγκρουση λόγω βροχών – Αστυνομία στη σκηνή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαία σύγκρουση λόγω βροχών – Αστυνομία στη σκηνή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 05/08, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους πλησίον της εξόδου προς Κοτσιάτη, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς τη Λευκωσία.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Κυριακής 05/08, με τους επιβαίνοντες να μην έχουν τραυματιστεί, ευτυχώς.

Τα δυο οχήματα φέρουν ελαφρές υλικές ζημιές ενώ η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή καθώς λόγω των καταρρακτωδών βροχών οι οδηγοί κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες, όμως η ορατότητα ήταν χαμηλή.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομίας, τα οποία βρίσκονταν στο σημείο λόγω των βροχών.  

*Φωτογραφία από Cy Police Checkpoints

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE