ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ έντονη η βροχόπτωση –VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ:  Πολύ έντονη η βροχόπτωση –VIDEO

Βροχές και άνεμοι διαμορφώνουν το σκηνικό του καιρού στην Πρωτεύουσα, την Κυριακή (5/8).

Θυμίζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία Κύπρου, στην οποία ανέφερε ότι η ορατότητα στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής, είναι επικίνδυνα περιορισμένη, λόγω καταρρακτωδών βροχών, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα.

Όπως διαπιστώνεται από τα πιο κάτω βίντεο από την περιοχή των Λατσιών, η βροχόπτωση είναι αρκετά έντονη, ενώ υπάρχουν και ισχυροί άνεμοι.

Πάντως, όπως πληροφορούμαστε, σε άλλες πόλεις δεν υπάρχει βροχόπτωση, ενώ υπάρχουν και περιοχές της Λευκωσίας, στις οποίες δεν έχουν ξεσπάσει βροχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE