ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Μίλησε' η νεκροτομή για την άτυχη Φωτούλα

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος της Φωτούλας Στυλιανού, 49 χρόνων από τη Λάρνακα, η οποία πνίγηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή του ΚΟΤ στη Λάρνακα όπου πήγε για κολύμπι.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 49χρονης διενεργήθηκε την Τρίτη (7/8) από την Ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας η οποία αποφάνθηκε ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται «σε πνιγμό εντός ύδατος».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ το βράδυ της Δευτέρας (6/8) νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Η γυναίκα βρισκόταν για κολύμπι λίγο πιο πάνω από την περιοχή του ΚΟΤ στη Λάρνακα που είναι έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Οι επί καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας διαπίστωσαν το θάνατο της γυναίκας, ενώ από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διαπιστώθηκε ότι η σορός δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η νεκρή είναι η Φωτούλα Στυλιανού, 49 χρόνων από τη Λάρνακα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE