Και τώρα το κοσκίνισμα της Βασιλείας

Και τώρα το κοσκίνισμα της Βασιλείας

Ο Απόλλωνας ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Μπρεστ. Το σκορ του πρώτου αγώνα έδωσε την ευκαιρία όσο στον Σοφρώνη Αυγουστή όσο και στους ποδοσφαιριστές του να είναι πιο χαλαροί και χωρίς άγχος και πίεση.

Ο Περικλής Παπαπαναγή παρακολούθησε την Βασιλεία στην αναμέτρηση της κόντρα στην Φιτέσε και σίγουρα έβγαλε αρκετά συμπεράσματα. Ο στενός συνεργάτης του Σοφρώνη Αυγουστή κοσκίνισε την Βασιλεία από την άμυνα μέχρι την επίθεση και μαζί με τον αναμορφωτή του Απόλλωνα θα αναλύσουν όσο το καλύτερο την Ελβετική ομάδα.

Διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα με την Μπρέστ, βλέποντας του ποδοσφαιριστές να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του Σοφρώνη Αυγουστή, καθώς αν ήταν πιο προσεκτικοί σε ορισμένες περιπτώσεις του αγώνα θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικό το σκορ.

Δύσκολη αντίπαλος η Βασιλεία που χρειάζεται να κάνει την υπέρβαση για να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία. Ο Απόλλωνας αυτός όπως τον είδαμε από την αρχή της προετοιμασίας μπορεί να κάνει την ζημιά στους πρωταθλητές Ελβετίας. Βέβαια δεν είναι και στα καλύτερα τους αφού στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήταν κατώτεροι των περιστάσεων αλλά αυτό δεν πρέπει να παρασύρει κανένα στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αυτό είναι θετικό. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο Σακέτι που ήταν στο όριο των καρτών αλλά έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με την Μπρεστ και έτσι θα δώσει κανονικά το παρόν του με την Βασιλεία. Πρέπει όμως και εκεί να προσέξει αρκετά για να είναι διαθέσιμος και στην Λευκωσία.

Χρειάζεται λοιπόν τεράστια προσπάθεια από όλη την ομάδα για να αποσπάσει όσο το καλύτερο αποτέλεσμα γίνεται από τον πρώτο αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.