ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρότητα και καλή ανάλυση της Τρενσίν για να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο

Σοβαρότητα και καλή ανάλυση της Τρενσίν για να συνεχίσει να τρελαίνει κόσμο

Η ΑΕΚ απέδειξε πως δεν μασά και με συνοπτικές διαδικασίες και στα δυο παιχνίδια  διέλυσε την Στουρμ Γκρατς και βλέπει Τρενσίν.

Τα πράγματα  έγιναν πολύ απλά από την πρώτη αναμέτρηση με τους Αυστριακούς αφού η νίκη με μηδέν παθητικό έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Δεν καθησυχάστηκαν αλλά ούτε σταμάτησαν εκεί με μια επιβλητική νίκη και στο ΑΡΕΝΑ σκόρπισαν την Στουρμ και απόλυτα δίκαια είναι στα πλει οφ του Γιουρόπα Λίγκ.

Εκεί θα βρει το εμπόδιο της Τρενσίν. Μια ομάδα αρκετά γρήγορη στο γήπεδο με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Πρέπει να γίνει μια πολύ καλή μελέτη του αντιπάλου από τον Ιραόλα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να μην εκτεθούν. Σημαντικό είναι να βρεθούν και να αναλυθούν τα ατού της Σλοβάκικης ομάδας. Είδαμε ότι ο Ισπανός τεχνικός άφησε το στίγμα του στην ομάδα από την αρχή και η μεταδοτικότητα που έχει είναι εκπληκτική. Βλέπεις μια ομάδα στο γήπεδο που ξέρει τι θέλει και όλα λειτουργούν τόσο επαγγελματικά. Όλα αυτά έχουν τον δημιουργό τους και δεν είναι άλλος από τον Άντονι Ιραόλα. Ποιο έτοιμη από ποτέ φαντάζει η ΑΕΚ την δεδομένη στιγμή, με ψημένους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και τεχνική σε όλα τα επίπεδα.  

Το κλίμα της ομάδας είναι απίστευτα θετικό και οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις. Ο δαιμονισμένος Τρισκόσκι μοιάζει ασταμάτητος. Ο 31χρονος επιθετικός της ΑΕΚ έχει κάνει τα πάντα μέχρι στιγμής σκοράροντας και δημιουργώντας τέρματα. Είναι ένα κεφάλαιο ο ποδοσφαιριστής που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα.

Σημαντική είναι η επιστροφή του Φλοριάν. Ο Γάλλος  επέστρεψε από τον τραυματισμό του και δείχνει να μην τον επηρέασε. Από εκεί που σταμάτησε λοιπόν ξεκίνησε αφού μπαίνοντας σαν αλλαγή στο 81’ λεπτό σκόραρε ένα τέρμα που θυμίζει κλασσικό εννιάρι.  Από εκεί και πέρα ο Ασούμπρε έκανε το ντεμπούτο του και έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Ο Ιβοριανός θέλησε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο της ΑΕΚ σερβίροντας το πέμπτο τέρμα στον Φλοριάν.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της Τρενσίν είναι κάτι που πρέπει να δουλευτεί στις προπονήσεις ιδικά στην Σλοβακία.

Η ΑΕΚ δείχνει να είναι έτοιμη να μπει ξανά σε ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ. Οι φετινές εμφανίσεις είναι άκρος θετικές και δείχνει πως θα καταφέρει αρκετά πράγματα στην φετινή σεζόν

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top