Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ παίκτη

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ παίκτη

Οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ δεν θα περίμεναν καλύτερη εξέλιξη από αυτή που είναι στα… σκαριά.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιόχαν Ταβάρες, θα αποτελέσει σύντομα «ξένο σώμα» για τον ΑΠΟΕΛ και μάλιστα όπως αφέθηκε να νοηθεί από πλευράς ποδοσφαιριστή δεν θα χρειαστεί η ομάδα να του καταθέσει αποζημίωση.

Αυτό γιατί ο Ταβάρες έχει μπροστά του προτάσεις από άλλες ομάδες, τις οποίες αξιολογεί, και μάλιστα είναι κοντά στο να συμφωνήσει με κάποια εξ αυτών, καλύπτωντας του, αν όχι ολόκληρο, σχεδόν όλο, το συμβόλαιο που είχε ο παίκτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE