ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι… λένε οι Κύπριοι παίκτες και οι «κομμένοι»

Τι… λένε οι Κύπριοι παίκτες και οι «κομμένοι»

Μέσα από το όλο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΛ ο προπονητής, Ντούσαν Κέρκεζ, μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει σε φιλικά παιχνίδια Κύπριους ποδοσφαιριστές, αλλά με βάση το ρόστερ που έχει ενώπιον του, τις επιλογές παικτών, αυτοί που παρέμειναν και αυτοί που ήρθαν θεωρείται δύσκολο, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο κόουτς, τουλάχιστον, για τον αγώνα της πρεμιέρας εκτός έδρας με τον Ερμή Αραδίππου, να υπάρξει παρουσία Κύπριου παίκτη στην αρχική ενδεκάδα.

Εξαιρουμένης της περίπτωσης του διεθνή Κυπροποιημένου αμυντικού, Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος είναι και ο ένας εκ των αρχηγών της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και ο οποίος προορίζεται να… τραβήξει αρκετό κουπί – εάν δεν του παρουσιαστούν άλλα προβλήματα τραυματισμών – ηγετικής μορφής της άμυνας των γαλαζοκιτρίνων, από εκεί και πέρα οι Κύπριοι παίκτες που είναι στο «οπλοστάσιο» Κέρκεζ έχουν ο καθένας τις δικές του πιθανότητες για φανέλα βασικού.

Για το αριστερό αμυντικό άκρο η λογική λέει ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ θα επιλέξει για βασικό στη συγκεκριμένη θέση τον Ανδρέα Αβραάμ.  Πέρα αυτού, υπάρχει και ο Χρίστος Γουίλερ, αλλά και ο Μπενίτεζ που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πτέρυγα ο Ισπανός παίκτης.

Για το δεξί αμυντικό άκρο… «κτυπά πόρτα» ενδεκάδας ο Χάρης Κυριάκου, ο οποίος έχει να συναγωνιστεί τον Γερμανό δεξιοπόδαρο αμυντικό, Νέιλς Τεξέιρα.

Πέρα από αυτούς τους Κύπριους παίκτες που ήταν και πέρσι στη δύναμη της ΑΕΛ, ο νεοαποκτηθείς Νέστωρας Μυτίδης διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του, για την επιθετική γραμμή, αν και η βασική επιλογή Ντούσαν Κέρκεζ για τη γραμμή κρούσης είναι ο Ρούμπεν Χουράδο.

Ο Μάριος Ηλία έστειλε τις δικές του απαντήσεις προς την τεχνική ηγεσία, ότι είναι και αυτός εδώ και μπορεί να τον υπολογίζει ο Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά είναι υπό τη… σκιά άλλων παικτών για τα «φτερά» όπως Ρομάν, Τόρες, Μπενίτεζ, Μαρκόσκι.  Για το άκρο της επιθετικής γραμμής είναι και ο Μάριος Πεχλιβάνης.

Έπειτα, είναι οι νεαροί Κύπριοι παίκτες, όπως ο τερματοφύλακας Κεραυνός, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Μιχαηλίδης, Γερολέμου, Μουστάκης, που έκαναν το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ΑΕΛ, αλλά θα είναι επιλογές για χρησιμοποίηση στα παιχνίδια πρωταθλήματος όταν δεν υπάρξουν άλλες επιλογές για τον προπονητή της Λεμεσιανής ομάδας.

Οι «κομμένοι» Κύπριοι παίκτες Βασιλείου, Μαύρου, Νικολάου, αδέρφια Κυριάκου, απλά συμμετέχουν στις προπονήσεις της ΑΕΛ ελέω της σύμβασης που υπάρχει, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει το σκηνικό το πως θα χωρίζουν οι δύο πλευρές, είτε ως δανεικοί σε άλλες ομάδες, είτε εξεύρεσης φόρμουλας λύσης της συνεργασίας.

Μιας και ο λόγος για αυτούς, δεν υπήρξε ακόμη εξέλιξη ούτε και με τον Αϊρόσα, ο οποίος ωστόσο από τη στιγμή που έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την ΑΕΛ, προπονείται κανονικά με την ομάδα, αν και δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top