Φιξάρει τις αποχωρήσεις ο Νταμπίζας

Φιξάρει τις αποχωρήσεις ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει επαφή με νεαρούς παίκτες του ρόστερ του Παναθηναϊκού προκειμένου να παραχωρηθούν δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους Βέργο και Καμπετσή και το ρόστερ του έφτασε στους 37 ποδοσφαιριστές, ενώ αναμένεται και η άφιξη του βασικού σέντερ φορ κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις νεαρών παικτών.

Ο Νταμπίζας έχει επαφή με παίκτες που θα πρέπει να δοθούν δανεικοί ή να μείνουν ελεύθεροι. Ρεγκάκος, Χαντζάρας και Κέζο δεν θα συνεχίσουν, οι οποίοι ωστόσο ήταν υπό δοκιμή. Ο Σιφναίος αναμένεται να φύγει δανεικός, ενώ και ο Πίσπας ενημερώθηκε πως θα ήταν καλύτερο να βρει μία ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE