ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον…ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ η «ΑΡΕΝΑ» / Έφυγε αλώβητη από τη Σλοβακία

Πλέον…ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ η «ΑΡΕΝΑ» / Έφυγε αλώβητη από τη Σλοβακία

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Τρέντσιν και ΑΕΚ τελείωσε με το τελικό σκορ να είναι 1-1.

Οι Σλοβάκοι προσπάθησαν από την αρχή να επιτεθούν κυρίως από δεξιά με τον Αζάγκο, ενώ ο Μάνσε προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες.

Από πλευράς τους οι Λαρνακείς θέλησαν να απειλήσουν με ξαφνικές μπαλιές στην αντίπαλη άμυνα και με τον Τέτε παρ’ολίγον να τα καταφέρουν στο 8ο λεπτό, αλλά ο Ισπανός αστόχησε από πλεονεκτική θέση απέναντι στον Σέμρινετς.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 24ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χέφελ. Άτυχη εδώ η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα.

Η Τρέντσιν συνέχισε να προσπαθεί να παίξει από δεξιά όμως χωρίς αποτέλεσμα μιας και τα χαλούσαν στην τελική πάσα.

Το σκορ του πρώτου μέρους έμελλε να ήταν το 0-0 με τις δύο ομάδες να περιμένουν το δεύτερο ημίχρονο για να αλλάξουν τα πράγματα και να προσπαθήσουν να σκοράρουν.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε και γκολ. Και έτσι ξεκίνησε μιας και στο 55′ ο Σλίγκερς με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 υπέρ της Τρέντσιν.

Η απάντηση της ΑΕΚ όμως ήρθε άμεσα, μετά από πέντε λεπτά. Ο Ακοράν υποδέχθηκε την μακρινή μπαλιά του Λαρένα, και απέναντι από τον Σέμρινετς δεν αστόχησε και έφερε το ματς στα ίσα. Σημαντικό εκτός έδρας γκολ λοιπόν για τους Λαρνακείς.

Μέχρι το τέλος δεν έμελλε να αλλάξει κάτι, ο Ιντάλγκο έβαλε τον Κάσες για να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και να κερδίσει από την ηρεμία του. Επίσης ο Ασούμπρε που μπήκε στο δεύτερο μέρος βοήθησε πολύ με την ταχύτητά του.

Tελικό σκορ το 1-1, σκορ πρόκρισης για την ΑΕΚ που αν είναι σοβαρή, σε μία εβδομάδα μπορεί να πανηγυρίσει με τον κόσμο της μια ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΡΕΝΤΣΙΝ: Σέμρινετς, Σκοβάσα, Τζουλιέν, Αμπντούλ (83’Ουμπίνκ), Γιεμ, Σούλεκ, Τσατάκοβιτς, Σλίγκερς (80’Μπουκαρί), Αζάνγκο, Ελ Μαχντιουί, Μάνσε.

ΑΕΚ: Τόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Λαρένα (78’Κάσες), Ακοράν, Τέτε (65’Άσούμπρε), Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκονζάλες, Γιάννου (83’Τολεμές).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μάνσε, Σούλεκ, Σκοβάσα, Αμπντούλ / Τρουγιόλς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top