Οι δηλώσεις του Μαρτσέλ Κόλερ μετά το ματς με τον Απόλλωνα

Οι δηλώσεις του Μαρτσέλ Κόλερ μετά το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ», ο προπονητής της Βασιλείας, Μαρτσέλ Κόλερ.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Σκοράραμε νωρίς και μετά χαλαρώσαμε. Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε το χαλάρωμα μας στα αρχικά στάδια του δευτέρου ημιχρόνου και μας τιμώρησε.

Δεν αιφνιδιάστηκαμε όμως από την αντίδραση του, αφού είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και το επιβεβαίωσε και απόψε με την εμφάνιση του.

Ευτυχώς όμως αντιδράσαμε μετά το 1-2, πέτυχαμε δύο γκολ και κερδίσαμε. Είναι σημαντικό που γυρίσαμε το ματς και πήραμε έστω και μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, όμως πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα ενόψει του επαναληπτικού. 

Θα πάμε στην Κύπρο με προβάδισμα, αλλά εκεί θα χρειαστεί διαφορετική στρατηγική από εμάς, για να μπορέσουμε να προκριθούμε στους ομίλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κάποιοι δεν ήθελαν η Κύπρος να είναι στη Σύνοδο για τη Γάζα» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Τραμπ

«Κάποιοι δεν ήθελαν η Κύπρος να είναι στη Σύνοδο για τη Γάζα» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης - Τραμπ

Ως ιστορική μέρα για την επίτευξη ειρήνης στην περιοχή και για τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διαδικασία χαρακτήρισε τη Σύνοδο για τη Γάζα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE