ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους «έδωσε» στην Αστυνομία ο γείτονας - Πέντε άτομα στο Τμήμα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους «έδωσε» στην Αστυνομία ο γείτονας - Πέντε άτομα στο Τμήμα

Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κατοικίας.

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και μαχαιροφορίας, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 22:45 το βράδυ της Κυριακής 27/08, λήφθηκε πληροφορία από πολίτη πως πρόσεξε άτομα να προσπαθούν να εισέλθουν σε οικία επί της οδού Αγαπήνορος στη Λευκωσία.

Πρόκειται για γείτονα της οικίας και φιλικό πρόσωπο των ιδιοκτητών της. Οικία η οποία, αξίζει να σημειωθεί, πως διαρρήχθηκε στο παρελθόν δυο φορές.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τρία νεαρά πρόσωπα να κάθονται έξω από κατοικία και από έλεγχο στα στοιχεία τους, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 17χρονη, 19χρονη και 20χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους ένα μαχαίρι και ένας σπαστήρας και συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα αδικήματα που αφορούν αλήτες και περιπλανώμενους και μαχαιροφορία.

Στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία εναντίον 18χρονου και 21χρονου, οι οποίοι ανακρινόμενοι φέρονται να παραδέχτηκαν την απόπειρα διάρρηξης της εν λόγω κατοικίας.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, δυο από την Λετονία, ένας από τη Ρωσία, ένας από τη Βουλγαρία και ένας από τη Ρουμανία, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Παράλληλα για τον εν λόγω περιστατικό ενημερώθηκε και η ΥΚΑΝ, καθώς στην κατοχή συλληφθέντα βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top