ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ: Με φανέλες με σύνθημα ‘Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου’ κατεβαίνουν στο Προεδρικό οι εκπαιδευτικοί

ΠΑΙΔΕΙΑ: Με φανέλες με σύνθημα ‘Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου’ κατεβαίνουν στο Προεδρικό οι εκπαιδευτικοί

Ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν την Τρίτη 28/08 το απόγευμα οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, ενώ δηλώνουν ότι αφήνουν ανοικτό παράθυρο για διάλογο.

Την Τρίτη 28/08 θα διαμαρτυρηθούν για την καταστρατήγηση του θεσμικού διαλόγου, την ποιότητα στο δημόσιο σχολείο και για το σεβασμό, την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού, αναφέρθηκε σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσαν οι οργανώσεις, στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΟΕΔ.

Στις 6 το απόγευμα, τα μέλη των εκπαιδευτικών οργανώσεων θα συγκεντρωθούν μπροστά από το οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ και ακολούθως θα πορευτούν προς το Προεδρικό με το σύνθημα, το οποίο θα αναγράφεται και στις φανέλες τους, "Όχι στη διάλυση του δημόσιου σχολείου".

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις κάλεσαν όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο, ολόκληρη την κοινωνία και τον καθένα χωριστά, να πορευτεί μαζί τους.

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αναφέρθηκαν και στα όσα προέκυψαν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην παιδεία και μετά την ομόφωνη απόρριψη της πρότασης της Κυβέρνησης προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως αναφέρθηκε από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, δεν συνδιαμόρφωσαν την πρόταση που τους δόθηκε στις 23 Αυγούστου, ενώ αφήνουν ακόμα ένα παράθυρο ανοικτό προς το διάλογο, όπως ελέχθη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top