«Όλα άρχισαν από ένα τηλεφώνημα, σκεφτόμουν να βοηθήσω άλλη Κυπριακή ομάδα»!

«Όλα άρχισαν από ένα τηλεφώνημα, σκεφτόμουν να βοηθήσω άλλη Κυπριακή ομάδα»!

Ο Κυπριοαμερικανός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, είναι καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα», ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη νέα εποχή που ξεκίνησε φέτος στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε για το πως άρχισαν οι επαφές υου με την Ομόνοια:

«Όλα άρχισαν από ένα τηλεφώνημα. Πριν από αυτή την ημέρα, δεν σκέφτηκα να αναμειχθώ με το ποδόσφαιρο ή με άλλο άθλημα. Σκεφτόμουν να βοηθήσω τον ΑΣΙΛ Λύσης.

Όταν ξεκινήσαμε, ένιωσα ότι μπορούσα να βοηθήσω την κατάσταση. Ήταν δύσκολη διαδικασία, αφού υπήρχαν πολλά εμπόδια που τα ξέραμε και που ανακαλύψαμε στην πορεία.

Πολλές φορές και οι δύο πλευρές αποφασίσαμε να σταματήσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Είναι καλή συμφωνία για την Ομόνοια, το σωματείο και τον κόσμο.

Ήμουν έτοιμος για να μιλήσουμε προκειμένου να βρούμε, κάτι που να είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Όταν κάποιος είναι έτοιμος να επενδύσει, η προσπάθεια του γίνεται πιο δύσκολη μετά από μία τέτοια πορεία που είχε η Ομόνοια.

Στο τέλος όμως πίστεψα στην Ομόνοια και στη δύναμη του κόσμου, και ήξερα ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά

Εγώ είμαι νέος στο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε ανθρώπους επαγγελματίες που ξέρουν πως να διαχειριστούν τις καταστάσεις.

Πάντα όταν αρχίζεις μία προσπάθεια και τα πάντα από την αρχή, θα βρεθούν καταστάσεις δύσκολες και ανάγκες που δεν τις περίμενες από την αρχή. Χρειάστηκε να γίνουν και κάποιες υπερβάσεις για να πάμε μπροστά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE