«Kibris»: Μετέφεραν ναρκωτικά με drone στα κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές

«Kibris»: Μετέφεραν ναρκωτικά με drone στα κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές

Η «αστυνομία» συνέλαβε Τουρκοκύπριο, σχετικά με υπόθεση ναρκωτικών και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κίπρις», που επικαλείται το τι λέχθηκε στο «δικαστήριο», τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του υπόπτου μεταφέρθηκαν με μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα (ντρόουν) από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα.

Όπως αναφέρεται, η μεταφορά των ναρκωτικών έγινε στις 17 Αυγούστου και ύστερα από πληροφορίες του «τμήματος» καταπολέμησης ναρκωτικών, στήθηκε επιχείρηση στην περιοχή όπου θα παραδίνονταν τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρθηκε στο «δικαστήριο» η παράδοση των ναρκωτικών έγινε με ντρόουν, από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, το πακέτο με τα ναρκωτικά παραδόθηκε σε κενό οικόπεδο στην κατεχόμενη Λευκωσία, ενώ κάμερες ασφαλείας από τα γύρω κτήρια δείχνουν τον ύποπτο να παραλαμβάνει το πακέτο, να το τοποθετεί στο όχημα του και να απομακρύνεται από την περιοχή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE