ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιραόλα: «Αξίζουμε να παίξουμε στους ομίλους»

Ιραόλα: «Αξίζουμε να παίξουμε στους ομίλους»

Δείτε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του επί της Τρένσιν, ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Άντονι Ιραόλα.

Αναλυτικά:

«Είναι μία υπέροχη βραδιά για μένα, για όλους στην ομάδα, τη διοίκηση και τον κόσμο μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, οι οποίοι έκαναν εκπληκτική δουλειά στην προετοιμασία και αυτό φάνηκε στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Θα παίξουμε στους ομίλους και είναι κάτι που το αξίζουμε. Ήμουν πολύ προσηλωμένος στο παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, επιθετική με αρκετούς παίκτες στην επίθεση.

Άφησε κάποιους χώρους, τους οποίους μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση.

Αύριο θα δούμε την κλήρωση και απόψε θα το απολαύσουμε. Είναι η πρώτη μου εμπειρία σαν προπονητής και είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η επιτυχία.

Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος για όλους όσοι είναι στην ομάδα και δουλεύουν τόσα χρόνια και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία όπως είπα και έχω βοήθεια απ΄ όλο το επιτελείο και όχι μόνο. Και οι παίκτες, όσοι αγωνίζονται αλλά και οι υπόλοιποι, κάνουν πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top