ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο πρώην κόουτς ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ βρήκε το ΝΕΟ του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ σταθμό!

Ο πρώην κόουτς ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ βρήκε το ΝΕΟ του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ σταθμό!

Στην Τυνησία θα βρεθεί τη νέα σεζόν ο Λίνος Γαβριήλ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA υπέγραψε συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια της εγχώριας λίγκας, Ραντές!

Ο Λίνος Γαβριήλ επιστρέφει σε ένα μέρος στο οποίο έζησε μεγάλες στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Την σεζόν 2012-13 ο Κύπριος κόουτς βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της Εουάλ Σπορτίβ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο Τυνησίας, έχοντας στην ομάδα του τον Γιάννη Γκαγκαλούδη!

Μερικά χρόνια μετά ο έμπειρος κόουτς θα ξαναβρεθεί στην αφρικανική χώρα! Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Γαβριήλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ραντές, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια την σεζόν 2017/18 και έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν.

Την Παρασκευή (31/08) μάλιστα, ο Γαβριήλ υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τυνησίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και αναμένεται άμεσα στην ασιατική χώρα για να ξεκινήσει προπονήσεις και να καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Το όνομα του Γαβριήλ βρέθηκε και στη λίστα του Πανιωνίου, ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η νέα διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης, με μπροστάρη τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, χτύπησε την… πόρτα του Κύπριου προπονητή, ο οποίος όμως αρνήθηκε καθώς είχε δώσει τον λόγο του στην ομάδα από την Τυνησία.

Ο Γαβριήλ, πάντως, θα παραμείνει και στην άκρη του πάγκου της εθνικής ομάδας της Κύπρου, καθώς πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του και στην ΚΟΚ (Κυπριακή Ομοσπονσία Καλαθοσφαίρισης) άπαντες είναι ικανοποιημένοι με την δουλειά του όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top