ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρυσή» ΑΛΛΑΓΗ και συμβιβασμός!

«Χρυσή» ΑΛΛΑΓΗ και συμβιβασμός!

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Πάφο και την Ανόρθωση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και η κάθε ομάδα προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της. Η Πάφος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μπεριγκό στο 2ο λεπτό, όμως ο φορ της Παφιακής ομάδας από πλάγια θέση μπροστά σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα έξω.

Η φάση αυτή ταρακούνησε την Ανόρθωση η οποία φρόντισε να μην επιτρέψει στη Πάφο να κάνει άλλη τέτοια φάση, και κυρίως με τον Ράγιος προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων.

Στο 21ο λεπτό ήρθε το γκολ για την Αμμοχωστιανή ομάδα καθώς μετά από σου του Μικελτάντζε και ασταθή απέκρουση του Χαλ, ο Ράγιος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε. Η ομάδα του Λέβι πέτυχε αυτό που ήθελε αφού σκόραρε σχετικά νωρίς και μπήκε αυτή πρώτη μπροστά στο σκορ.

Στα επόμενα λεπτά η Πάφος επιχείρησε να πιέσει την Ανόρθωση, όμως η μεσοαμυντική γραμμή της Κυρίας ήταν αποτελεσματική στις παρεμβάσεις της.

Έτσι μετά το πέρας των πρώτων 45′ η Ανόρθωση πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της (0-1).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το συγκρότημα του Ρόνι Λέβι να προσπαθεί να κάνει τα τέρματά της δύο. Όμως σε δύο περιπτώσεις αυτό δεν έγινε (με Ιγιεμπόρ και Ράγιος στο 52ο λεπτό) και η Πάφος αποφάσισε κάπου εκεί να ανεβάσει την απόδοσή της.

Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο η ομάδα του Πρέσλι, όποτε δεν είχε την μπάλα στη κατοχή της πίεζε για να την επανακτήσει. Στο 66′ απείλησε με τον Μπεριγκό όμως ο κίπερ της Ανόρθωσης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Η Παφιακή ομάδα δεν σταμάτησε να αναζητά την ισοφάριση και δικαιώθηκε στο 82ο λεπτό με την ”χρυσή” αλλαγή του Πρέσλι, Αγκούλο να σκοράρει με αριστερό σουτ εντός περιοχής.

Οι κινήσεις των δύο προπονητών φαίνεται πως βοήθησαν περισσότερο τους γηπεδούχους αφού η Πάφος πήρε δύναμη από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και ισοφάρισε.

Με το που έγινε το 1-1 ο Λέβι έριξε στο παιχνίδι τον Κατσαράβα και έπαιζε πλέον με δύο φορ. Ήξερε πως ήθελε γκολ άμεσα και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή.

Μέχρι το φινάλε όμως δεν άλλαξε κάτι, παρά τις καλές φάσεις που είχε η Ανόρθωση (όπως για παράδειγμα την κεφαλιά του Ντούρις στο 90+1′) και έτσι το τελικό σκορ ήταν το 1-1.

ΠΑΦΟΣ: Μολ, Καρώ, Χολτ, Σιρόκ, Γιαννούλης (86΄Λοράν) Κουλς (59΄Ανγκούλο) Φόλπρεχτ, Μπαγκάρντ, Μπεριγκό, Νέμετς (78΄Ράζιτς) Πολίτσι

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάρκιτς, Σίλντεφελντ, Στρούνα, Εγγλεζου (73΄Σισέ) Ράγιος (88΄Μπεσάτ) Μικελτάτζε (84΄Κατσιαράβα) Ντουρις,  Βίκτορ, Πράνιτς, Ιγκιέγμπορ, Ντουγκλάο

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαγκάρντ, Μπεριγκό/Σίλντεφελντ, Κατσιαράβα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top