Θα ΚΟΛΑΖΕΙ τα κυπριακά γήπεδα! H ΚΑΥΤΗ Ζουζάνα ήρθε για να γίνει η… ‘ΝΕΑ Λοζάνοβα’! (PICS)

Θα ΚΟΛΑΖΕΙ τα κυπριακά γήπεδα! H ΚΑΥΤΗ Ζουζάνα ήρθε για να γίνει η… ‘ΝΕΑ Λοζάνοβα’!  (PICS)

Η Miss Universe 2016, Ζουζάνα Κολάροβα ήρθε Κύπρο μαζί με τον σύζυγο της, Άνταμ Νέμετς και τρελαίνει την Πάφο και όχι μόνο.

Η Παφιακή ομάδα έκανε το μπαμ με τον διεθνή Σλοβάκο φορ, Νέμετς ενώ στο πλευρό σε κάθε αγώνα θα βρίσκεται και η πανέμορφη σύζυγος του και μοντέλο, Ζουζάνα, η οποία στον αγώνα Πάφος-Ανόρθωση τράβηξε τα βλέμματα στις εξέδρες.

Την περασμένη σεζόν κατηφόρισε στο νησί μας η εκρηκτική Νικολέτα Λοζάνοβα, η οποία απασχόλησε πολύ περισσότερο τα ΜΜΕ παρά ο σύντροφος της Νικολάι Μιχαίλοφ που απογοήτευσε στην Ομόνοια. 

Φέτος μάλλον θα έχουμε την Ζουζάνα, όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες…

Δείτε αναλυτικά και απολαύστε υπεύθυνα:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE