ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με δύο αγώνες στην επαρχία ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική

Με δύο αγώνες στην επαρχία ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική

Με δύο αναμετρήσεις σε επαρχιακές πόλεις (Παναιτωλικός – ΟΦΗ, Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης) και κοινή ώρα έναρξης τις 21:30 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Στο «Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς» ο τοπικός Λεβαδειακός καλείται να «σπάσει» μία αρνητική παράδοση χρόνων που τον θέλει χωρίς νίκη στις πρώτες δύο αγωνιστικές από το 2008! Διαθέσιμος ο Μανγκά για τους Βοιωτούς. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Λευτέρη Βελέντζα και τον Μαχμούντ Σικαμπάλα στην αποστολή για πρώτη φορά ο Απόλλων Σμύρνης, θέλει να φύγει με βαθμό ή βαθμούς πριν την διακοπή και την ευκαιρία ανασύνταξης. Διαιτητής ο Μανούχος (Αργολίδας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Η έτερη αναμέτρηση διεξάγεται στο Αγρίνιο και έχει εξίσου μεγάλη σημασία για τους Παναιτωλικό και ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διαφυλάξουν την έδρα τους σε αντίθεση με ό,τι έπραξαν στην πρεμιέρα κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Τραϊανό Δέλλα να μετρά σημαντικές επιστροφές (Μοράρ, Γουίλιαν). Οι φιλοξενούμενοι Κρητικοί και ο Αργεντινός Νέιρα εντυπωσίασαν απέναντι στον Πανιώνιο και η ομάδα του Νίκο Παπαδόπουλου θέλει να διατηρήσει το αήττητό. Φανέλα βασικού για τον Κυριακίδη. Διαιτητής ο Γρατσάνης (Τρικάλων), τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
21:30 Παναιτωλικός – ΟΦΗ ΕΡΤ 1
21:30 Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης Novasports 1

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top