Παρέδωσε την σκυτάλη στον Ππεκρή ο Χάρης Λοιζίδης (Ομιλία στους διεθνείς)

Παρέδωσε την σκυτάλη στον Ππεκρή ο Χάρης Λοιζίδης (Ομιλία στους διεθνείς)

Με ομιλία του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, Χάρη Λοϊζίδη και του προέδρου Εθνικών ομάδων, Μιχάλη Ππεκρή προς τους παίκτες της Εθνικής Κύπρου άρχισε η προετοιμασία για τους αγώνες με Νορβηγία και Σλοβενία.

Ως γνωστόν ο Χάρης Λοϊζίδης εδώ και χρόνια ήταν πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων ενώ πρόσφατα ανέλαβε αυτό το πόστο ο Μιχάλης Ππεκρής.

Και οι δύο στην ομιλία τους εξέφρασαν την πίστη τους στις δυνατότητες των παικτών σε αυτό το ξεκίνημα στη νέα διοργάνωση του Κυπέλλου Εθνών.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE